Pronađeni rezultati pretrage 1 - 20 od 408.

.

Uskoro u ponudi. U serijsku opremu osnovne izvedbe 1.

Kategorija.

Na jedan novi traktor registrirana su 3,98 rabljena traktora.

Traktori iz Evrope. Traktori. Pritom je najslabije opremljen Sandero, koji u početnoj postavi dolazi bez klime i sigurnosnih gadgeta, poput automatskog kočenja.

Pogrešna kategorija Ovaj oglas.

. 000 kuna moglo kupiti i pokoji kompakt ili crossover B segmenta, sada se modeli koji se mogu kupiti za taj iznos mogu izbrojiti na prste. U okviru tvornice postoji hala, koja će, kako je rukovoditelj službe prodaje i marketinga Boris Ćorović rekao, biti preuređena do kraja godine, te će početkom sljedeće na četiri tržišta, i to za Srbiju, Crnu Goru, Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu biti distribuirano 500 traktora godišnje.

825 kg bez tegova Mogućnost kreditiranja bez učešća i žiranata. .

Feb 1, 2021 · "Jako dobro u godini koju je obilježila pandemija", kaže u osvrtu na tržište traktora potpredsjednik Udruge Franjo Dominković, no upozorava kako i dalje prevladava uvoz-unos rabljenih traktora.

Daedong Gear Co.

. Rabljeni četverokotači - prodaja polovnih četverokotača i kvadova.

Prosječna starost traktora u Hrvatskoj je 31,42 godine, navode iz Udruge napominjući kako je 2007. .

Novi Sad Hidraulicni volan Hidraulicni volan za imt traktore Prati Dodato u Pratim.
.
.

Traktori.

.

. , sa sjedištem u Sanam, Južna Koreja, smatra se jednim od. Savršen za radove u poljoprivredi, komunalnim operacijama te održavanje zelenih površina.

. Novi automobili u Hrvatskoj u veljači: Porast od čak 24,6 posto u odnosu na veljaču 2022. Lokacija: Novi Zagreb - Zapad, Trnsko. Savršen za radove u poljoprivredi, komunalnim operacijama te održavanje zelenih površina. . .

Za pohvalu su i solidne vozne karakteristike.

Budi u toku sa. U ponudi se nalaze standardni traktori, specijalni traktori, voćarski traktori, vinogradarski traktori, šumarski traktora, stari traktori i oldtimer traktori, kao i ATV vozila.

Feb 1, 2021 · "Jako dobro u godini koju je obilježila pandemija", kaže u osvrtu na tržište traktora potpredsjednik Udruge Franjo Dominković, no upozorava kako i dalje prevladava uvoz-unos rabljenih traktora.

.

Specijalni i mini traktori – polovni i novi su na prodaju na međunarodnom portalu za poljoprivredne mašine Landwirt.

Dokaz o vlasništvu.

Swift.